Πέμπτη, 6 Ιουνίου 2013

Προς τους Νέους μας

Ο  Σύλλογος Μεσολογγιτών Αττικής «Ο ΑΓΙΟΣ ΣΥΜΕΩΝ», καλεί τους νέους που ζούν, εργάζονται και σπουδάζουν στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής και κατάγονται από τον διευρυμένο Δήμο της Ι.Π. Μεσολογγίου, όπως έρθουν σε επαφή με τα γραφεία του Συλλόγου, στην παραπάνω διεύθυνση, κάθε Τρίτη και Πέμπτη 10.00 – 13.00 μ.μ στο τηλ. 210–5231550 ή στα τηλέφ. 6974091841 (Γιώργος Αντύπας) και  6984107118 (Χάρης Σχοινάς) όλες τις ώρες, προκειμένου να εγγραφούν στον Σύλλογο (η εγγραφή είναι Δωρεάν) και να παίρνουν μέρος στις εκδηλώσεις του, ώστε να εμπλουτισθεί σιγά-σιγά το δυναμικό των μελών του Συλλόγου μας με νέους ανθρώπους, οι οποίοι να έχουν την όρεξη και την θέληση που απαιτείται, για να αναπτυχθεί ο Σύλλογος περισσότερο και να λειτουργεί χωρίς προβλήματα στο μέλλον.

Με αυτό δε τον τρόπο, εκτός των άλλων, θα μπορεί και ο Σύλλογος να βοηθήσει με τις δικές του δυνάμεις, τις όποιες προσπάθειες γίνονται από τον Δήμο και τις τοπικές αρχές, για την επίλυση των διαφόρων προβλημάτων που παρουσιάζονται κατά καιρούς, όσον αφορά την ιδιαίτερη πατρίδα μας και τους συμπολίτες μας (όπως π.χ. η συμμετοχή μας στις κινητοποιήσεις για τα ΤΕΙ, το νοσοκομείο κ.λπ.). Απευθυνόμενοι λοιπόν, πρωτίστως στους νέους ανθρώπους, ελπίζουμε να ανταποκριθούν στο κάλεσμα του Συλλόγου μας, που προέρχεται από την πιο Ιερή και Ιστορική Πόλη της πατρίδας μας, ενισχύοντας έτσι το δυναμικό του, πράγμα που είναι απαραίτητο για την επιβίωση και την συνέχιση της λειτουργίας του Συλλόγου. Τελειώνοντας, θέλουμε να σας υπενθυμίσουμε ότι μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας, στέλνοντας e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Συλλόγου : mesologgitesattikis@gmail.com.

Επίσης μπορείτε να επισκεφθείτε και το blog του Συλλόγου στο internet, στη διεύθυνση: mesologgitesattikis.blogspot.com, όπου εκεί μπορείτε να δείτε όλες τις ανακοινώσεις μας, φωτογραφίες και υπάρχει ειδική «φόρμα» για να στείλετε τα σχόλιά σας και τις παρατηρήσεις σας και εμείς θα σας απαντήσουμε. 

Εκτός από το blog έχουμε και «σελίδα» στο facebook σαν: Σύλλογος Μεσολογγιτών Αττικής, όπου επίσης μπορείτε να δείτε φωτογραφίες και νέα από τις εκδηλώσεις μας, πέρυσι και φέτος. Θα είναι δε μεγάλη ευχαρίστηση και τιμή για μας, να επικοινωνήσουμε και να σας γνωρίσουμε από κοντά.

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου