Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Ο Σύλλογος Μεσολογγιτών Αττικής "Ο ΑΓΙΟΣ ΣΥΜΕΩΝ", ενημερώνει τους Μεσολογγίτες της Αττικής, ότι το γραφείο του Συλλόγου θα είναι ανοιχτό καθημερινά, από την Δευτέρα 30/9/13 και ώρες 09.30 π.μ. έως 13.30 μ.μ., εκτός από Σαββατοκύριακα και αργίες. 

Παρακαλούνται τα μέλη του Συλλόγου, να έρχονται σε επαφή με το γραφείο τις παραπάνω ημέρες και ώρες, για ενημέρωση των δραστηριοτήτων του, υποβολή τυχόν προτάσεων για βελτίωση ή συμπλήρωση αυτών, καθώς και άλλων βασικών θεμάτων, των οποίων η περαιτέρω αξιοποίηση, μπορεί να αποβεί προς όφελος της πόλης του Μεσολογγίου.

Υπενθυμίζουμε επίσης ότι, η εγγραφή των Μεσολογγιτών φοιτητών που διαμένουν στην Αττική, στα μητρώα των μελών του Συλλόγου, παρέχεται δωρεάν και κρίνεται απαραίτητη η παρουσία τους, γιατί θα μπορούν να βοηθήσουν το έργο του Συλλόγου, με τις αντίστοιχες προτάσεις βελτίωσης και αναβάθμισης του ρόλου του, με νέες ιδέες επιστημονικά τεκμηριωμένες, λόγω του νεαρού της ηλικίας των και της επιστημονικής κατάρτισης, ενός εκάστου.

Άλλωστε, αυτοί θα πάρουν κάποτε στα χέρια τους τα ηνία του Συλλόγου, για να συνεχιστεί και στο μέλλον η πετυχημένη πορεία, που είχε μέχρι τώρα. 

Η συμμετοχή όλων μας είναι απαραίτητη, καθώς μπορεί να συμβάλλει και στην επίλυση προβλημάτων που παρουσιάζονται κατά καιρούς, στην ιδιαίτερη πατρίδα μας.

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου