Πέμπτη, 18 Φεβρουαρίου 2016

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΩΝ ΣΤΟΝ "ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΤΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ"

ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΤΩΝ  ΑΤΤΙΚΗΣ
Πατησίων 5, 7ος όροφος - Ομόνοια, Αθήνα, 10431
τηλ.: 210-5231550 / 6942033932 / 6977084483
«Ο ΑΓΙΟΣ ΣΥΜΕΩΝ»

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αγαπητοί Συμπατριώτες και Συμπατριώτισσες,

Το Δ.Σ. του Συλλόγου σας ενημερώνει, ότι σύμφωνα με τις αρχές του καταστατικού, εντός του Φεβρουαρίου 2016 λήγει η θητεία του υπάρχοντος Διοικητικού Συμβουλίου και θα πρέπει να γίνει Τακτική Γενική Συνέλευση των μελών του Συλλόγου και Αρχαιρεσίες, για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου. Για τον σκοπό αυτό:

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Μεσολογγιτών Αττικής «Ο Άγιος Συμεών»

ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ

Όλα τα Μέλη σε Τακτική Γενική Συνέλευση, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 27 Φεβρουαρίου ΣΑΒΒΑΤΟ και ώρα 04.30΄ μ.μ. στην αίθουσα της ΠΑΝ.ΣΥ, Πατησίων 5 (στοά) Μέγαρο Τρικούπη 4ο όροφο (κάτω από τα γραφεία του Συλλόγου), με τα εξής θέματα ημερήσιας διάταξης:

  1. Εκλογή Προεδρείου Γεν. Συνέλευσης 
  2. Διοικητικός απολογισμός των ετών 2013-2016 
  3. Οικονομικός απολογισμός και προϋπολογισμός 
  4. Ανακοινώσεις – Προτάσεις 
  5. Εκλογή 3μελούς Εφορευτικής Επιτροπής
  6. Εκλογές για την ανάδειξη 9μελούς Δ.Σ. και 3μελούς Εξελεγκτικής

Σε περίπτωση μη απαρτίας, η Γεν. Συνέλευση θα επαναληφθεί το επόμενο ΣΑΒΒΑΤΟ 5 Μαρτίου την ίδια ώρα και στον ίδιο χώρο, με την παρουσία οποιουδήποτε αριθμού μελών.

Όσον αφορά τις αιτήσεις υποψηφιοτήτων για το Δ.Σ. και την Εξελεγκτική Επιτροπή, ΤΟΝΙΖΕΤΑΙ ότι, σύμφωνα με το άρθρο 12 παράγ. 5 του Καταστατικού «… οι υποψήφιοι για το αξίωμα του μέλους του Δ.Σ. και της Εξελεγκτικής Επιτροπής, υποβάλλουν έγγραφες αιτήσεις προς το Δ.Σ., το αργότερο πέντε (5) ημέρες πρίν από την ημερομηνία διενέργειας των αρχαιρεσιών».

Αυτό σημαίνει, ότι οι υποψηφιότητες πρέπει να υποβληθούν το αργότερο μέχρι Τρίτη βράδυ 23/2/16, έστω και τηλεφωνικά, στα τηλέφωνα που αναφέρονται παραπάνω. Επίσης, στα ίδια τηλέφωνα μπορείτε να απευθύνεστε για οποιαδήποτε πληροφορία, από 22/2 – 26/2, κατά τις ώρες: 10.30΄- 14.00΄μ.μ.

Επισημαίνουμε, ότι σύμφωνα με το Καταστατικό (άρθρο 12 παρ. 4) δικαίωμα εκλέγειν και εκλέγεσθαι, έχουν «μόνο τα τακτικά μέλη εφ’ όσον έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους και είναι ταμειακώς εντάξει» (δηλ. να είναι πληρωμένη η συνδρομή του 2016) και «όσοι έχουν εγγραφεί στα μητρώα του Συλλόγου τρείς μήνες (τουλάχιστον) πριν από τις Αρχαιρεσίες». Πληρωμές ετήσιας συνδρομής, μπορούν να γίνουν και κατά την ημέρα των αρχαιρεσιών, 

Πρέπει επίσης, να τονίσουμε την αναγκαιότητα της παρουσίας της πλειοψηφίας των μελών στην Γενική Συνέλευση, καθώς επίσης και την ανάγκη συμμετοχής στο νέο Δ.Σ. νέων (ηλικιακά) και δραστήριων μελών του Συλλόγου, που θα έχουν την όρεξη και τη διάθεση να προσφέρουν και να εργασθούν για την πρόοδό του, παίρνοντας την σκυτάλη από τους παλαιούς και αποκτώντας σιγά-σιγά την εμπειρία, που είναι αναγκαία, για να προχωρήσει και να αναπτυχθεί ο Σύλλογος, ο οποίος χρειάζεται την συμμετοχή και την συνεχή παρουσία όλων μας. Γι’ αυτό, καλούμε όλα τα νέα μέλη και όσους συμπατριώτες θέλουν να εγγραφούν, να βοηθήσουν και να ενισχύσουν τον Σύλλογο προς αυτή την κατεύθυνση, ώστε με την αποχώρηση σιγά-σιγά των πιο παλαιών, να υπάρχουν νέα άτομα, τα οποία θα συνεχίσουν την προσπάθεια των προηγουμένων, για να προχωρήσει και να διατηρηθεί ο Σύλλογος για πολλά χρόνια ακόμη, πράγμα που είναι προς όφελος των συμπατριωτών μας και της ιδιαίτερης πατρίδας μας.

Μόνο έτσι θα επιτευχθεί η διατήρηση και ανάπτυξη των σχέσεων, μεταξύ των παλαιών και νέων συμπατριωτών, η αύξηση του δυναμικού του Συλλόγου, με τις εγγραφές νέων μελών και η οικονομική του ευρωστία.

Περιμένοντας δε να ανταποκριθείτε θερμά, στην σημαντική αυτή υποχρέωση που έχουμε όλοι μας, σας ευχόμαστε πρώτα απ’ όλα υγεία, σε σας και τις οικογένειές σας και ελπίζουμε να σας δούμε στην Συνέλευσή μας.

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος - Αντύπας Γεώργιος (Αντιστράτηγος ε.α.)

Η Γενική Γραμματέας - Σακελλάρη Πέπη

1 σχόλιο:

  1. ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΙΚΗ ΕΣΤΙΑ Ν. ΙΩΝΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΣ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΣΑΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή