Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2016

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΤΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ


Είμαστε στην ευχάριστη θέση, να πληροφορήσουμε τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου μας, καθώς και όλους τους συμπατριώτες μας, ότι το τελευταίο διάστημα, έγινε πλήρης και ριζική ανακαίνιση των γραφείων του Συλλόγου, με την αξιέπαινη πρωτοβουλία και συμβολή του διαχειριστή της περιουσίας της οικογένειας Τρικούπη κ. Γαβριήλ Κοκολίνη, τον οποίο ο Σύλλογός μας ευχαριστεί θερμά.

Σημειωτέον, ότι είναι η πρώτη φορά από την ίδρυση του Συλλόγου (1976), που γίνεται τέτοιου είδους ανακαίνηση, στα γραφεία του ιστορικού Συλλόγου των Μεσολογγιτών Αττικής, όπως ακριβώς ταιριάζει, σ’ έναν τέτοιο Σύλλογο.

Επίσης, ενημερώνουμε τα μέλη, τους φίλους του Συλλόγου και κάθε ενδιαφερόμενο, ότι από Δευτέρα 10 Οκτωβρίου τα πρωϊνά, τα γραφεία μας θα είναι ανοικτά, για όσους θέλουν να μας επισκέπτονται, για να ενημερώνονται, να εκθέτουν τις απόψεις τους για θέματα που μας απασχολούν, καθώς και για εγγραφές, συνδρομές κ.λπ.

Με την ευκαιρία δε αυτή της επικοινωνίας μας, ευχόμαστε σε όλους «Καλό φθινόπωρο» και καλή περαιτέρω πορεία, στον Σύλλογό μας.

Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος
κ. Αντύπας Γεώργιος
(Αντιστράτηγος ε.α.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου