Τρίτη, 7 Φεβρουαρίου 2017

ΟΙ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΤΕΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΓΙΟΡΤΑΣΑΝ ΤΟΝ «ΑΗ – ΣΥΜΙΟ»

Με μεγάλη επιτυχία και σημαντική προσέλευση, έγινε και φέτος όπως κάθε χρόνο, η εκδήλωση για την γιορτή του «χειμωνιάτικου Αη-Συμιού», από τον Σύλλογο Μεσολογγιτών Αττικής «Ο ΑΓΙΟΣ ΣΥΜΕΩΝ», την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου, ως ακολούθως:

Η εκδήλωση ξεκίνησε με Εσπερινό και Αρτοκλασία, στον Ι.Ν. Παναγίας Χρυσοσπηλιώτισσας (Αιόλου και Ευριπίδου) όπου προσήλθαν πολλοί συμπολίτες μας, μέλη και φίλοι του Συλλόγου και όχι μόνο.

Στην εκδήλωση παρέστησαν:

Ο βουλευτής Αττικής κ. Γιώργος Δημαράς, ο πρώην βουλευτής του Νομού και Υπουργός κ. Χρήστος Βερελής, ο πρώην βουλευτής του Νομού κ. Σπήλιος Λιβανός, ο Πρόεδρος του νεοσυσταθέντος «Συλλόγου Αιτωλοακαρνάνων Δημοσιογράφων» κ. Πάνος Σόμπολος, ο Πρόεδρος της ΑΙ. ΠΟ. Ε. πρώην καθηγητής Πανεπιστημίου κ. Πάνος Κοντός, η Πρόεδρος του «Συλλόγου Ιστορικών Μελετών Στερεάς Ελλάδος» κ. Λαμπρινή Κουφάκη, η Πρόεδρος του Συλλόγου Αιτωλικιωτών Αττικής «Ο ΛΙΑΚΑΤΑΣ» κ. Μάγδα Βελτσίστα και εκπρόσωποι άλλων Συλλόγων.Στην συνέχεια, πήγαμε όλοι μαζί στο κέντρο «ΜΠΑΪΡΑΚΤΑΡΗΣ» στο Μοναστηράκι, όπου έγινε και η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίττας του Συλλόγου, σε μια κατάμεστη από κόσμο αίθουσα και διασκεδάσαμε μέχρι αργά, με ζωντανή μουσική, την οποία μας διέθεσε το κέντρο.

Ευχόμαστε δε σε όλους, Χρόνια Πολλά και του χρόνου «Καλές Αντάμωσες». 

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος
Αντύπας Γεώργιος (Αντιστράτηγος ε.α.)

Η Γενική Γραμματέας
Παπαγεωργάκη Ρένα


Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από την κοπή της πίτας μας: Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου