Κυριακή, 17 Σεπτεμβρίου 2017

Ανακοίνωση Συλλόγου σχετικά με την Γέφυρα "ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΤΡΙΚΟΥΠΗΣ"

Ο Σύλλογος Μεσολογγιτών Αττικής «Ο ΑΓΙΟΣ ΣΥΜΕΩΝ», βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ενημερώσει τα μέλη του, καθώς και όλους τους συμπολίτες μας, για τις ενέργειες και τις προσπάθειες που κατέβαλε ο πρόεδρος του Συλλόγου, Αντιστράτηγος ε.α. κ. Γεώργιος Αντύπας, με την συμπαράσταση που είχε και από τον έμπιστο της οικογένειας Τρικούπη κ. Γαβριήλ Κοκολίνη, ως πρός την τοποθέτηση κατευθυντηρίων πινακίδων, σε ορισμένα σημεία της Εθνικής οδού Αθηνών – Πατρών, που αφορούν την Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου και στις οποίες αναγράφεται πλέον η επίσημη ονομασία αυτής, δηλ.:


«ΓΕΦΥΡΑ ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΤΡΙΚΟΥΠΗΣ»Σημειωτέον δε, ότι η απόφαση για την ονομασία της γέφυρας με το όνομα «Χαρίλαος Τρικούπης», είχε δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως από το 2007, πλήν όμως δεν είχε υλοποιηθεί έως τώρα για διάφορους λόγους, που δεν είναι επί του παρόντος.

Οι προσωπικές επαφές όμως, που είχε από τον περασμένο Δεκέμβριο ο πρόεδρος του Συλλόγου μας με το γραφείο του αρμόδιου Υπουργού για το θέμα κ. Χρήστου Σπίρτζη, σχετικά με την τοποθέτηση των παραπάνω πινακίδων, είχαν τελικά αποτέλεσμα και έτσι μετά από εντολή που δόθηκε από τον κ. Υπουργό, τοποθετήθηκαν οι πινακίδες, σχεδόν από το Αίγιο μέχρι το Ρίο, πριν από μερικές ημέρες.

Εμείς σαν Σύλλογος, εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας προς τον κ. Υπουργό και σε όσους από το προσωπικό του γραφείου του, συνέβαλαν στην πραγματοποίηση του δίκαιου και νόμιμου αιτήματός μας.

Με την ευκαιρία δε αυτής της επικοινωνίας μας, της πρώτης μετά το πέρας των θερινών διακοπών, ευχόμαστε στα μέλη του Συλλόγου και σε όλους τους συμπολίτες μας, καθώς και στις οικογένειές τους, «Καλό φθινόπωρο» με υγεία και ευημερία.


Το Δ.Σ. του Συλλόγου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου