Τετάρτη, 4 Απριλίου 2018

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΤΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ ΣΤΙΣ ΕΟΡΤΕΣ ΕΞΟΔΟΥ 31/3 - 1/4/2018

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΤΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΣΤΙΣ ΕΟΡΤΕΣ ΤΗΣ ΕΞΟΔΟΥ 31/3 – 1/4/2018

Με μαζική προσέλευση παλαιών και νέων μελών και μεγάλο ενθουσιασμό συμμετείχε ο Σύλλογός μας, με αντιπροσωπευτικό τμήμα που φορούσε παραδοσιακές φορεσιές και άρματα, στην κατανυκτική πομπή της Εξόδου στο Μεσολόγγι, το Σαββατοκύριακο 31 Μαρτίου και 1 η Απριλίου 2018.

Η συμμετοχή των μελών και φίλων του Συλλόγου, ξεπέρασε κάθε προηγούμενο, το δε τμήμα αποτελούμενο από νέους και νέες, εισέπραξε το χειροκρότημα και τις επευφημίες του κόσμου, σε όλη την διάρκεια της διαδρομής, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις, οι οποίες ήταν ακόμη πιο έντονες την Κυριακή το πρωϊ, όταν εμφανίστηκαν στην πρώτη σειρά του τμήματός μας, οι σημαίες και τα λάβαρα του Συλλόγου, που τα κρατούσαν με υπερηφάνεια τα μέλη μας.

Μετά δε το πέρας της πομπής, δεχόμασταν τα συγχαριτήρια για την εμφάνισή μας, από γνωστούς και αγνώστους. Εμείς δε, θα προσπαθούμε πάντα να κάνουμε ότι μπορούμε για το καλό του Συλλόγου και με την ευκαιρία δε αυτή, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους συνέβαλαν με την παρουσία τους και την συμμετοχή τους, στην πετυχημένη και αξιοπρεπή εμφάνιση του τμήματός μας, όπως ταιριάζει σε μια τόσο σημαντική, από ιστορικής άποψης, εκδήλωση.

Επίσης λόγω των ημερών, ευχόμαστε σε όλους τους συμπολίτες μας, τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου, καθώς και τις οικογένειές τους, «Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα και του Χρόνου να είμαστε όλοι καλά, να ξανανταμώσουμε».

Το Δ.Σ. του Συλλόγου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου