Τετάρτη, 5 Ιουνίου 2013

Ανακοίνωση προς τα Μέλη

Παρακαλούμε τα μέλη του Συλλόγου Μεσολογγιτών Αττικής «Ο ΑΓΙΟΣ ΣΥΜΕΩΝ», που δεν έχουν εκπληρώσει τις ταμειακές τους υποχρεώσεις (συνδρομές) του 2013, όπως έρθουν σε επαφή με τα γραφεία του Συλλόγου (Πατησίων 5, 7ος όρ., Ομόνοια) κάθε Τρίτη και Πέμπτη 10.00 – 13.00 στο τηλέφ. 210-5231550 ή στα τηλέφ. 6974091841 (Γιώργος Αντύπας) και 6984107118 (Χάρης Σχοινάς) όλες τις ώρες, αλλά και μέσω email στο mesologgitesattikis@gmail.com. Υπάρχει δε η δυνατότητα, όσοι επιθυμούν, να καταθέσουν την ετήσια συνδρομή (20 ευρώ), στον Τραπεζικό λογαριασμό του Συλλόγου, στην Εθνική Τράπεζα, αριθ. λογ.: 155 / 296162-84 αναφέροντας απαραιτήτως και το όνομά τους στην κατάθεση, γνωστοποιώντας ταυτόχρονα την κατάθεση, στα παραπάνω τηλέφωνα. Παλαιές συνδρομές προηγουμένων ετών, παραγράφονται.

Θα θέλαμε δε, να παρακαλέσουμε τα μέλη που έχουν την δυνατότητα, να ενισχύσουν οικονομικά τον Σύλλογο (ανεξάρτητα από την συνδρομή) καθώς αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα, ως προς την επιβίωσή του και την κανονική λειτουργία του, όπως πληρωμές ενοικίων του γραφείου μας, διάφορα έξοδα εκδηλώσεων κ.λπ., καθώς δεν επαρκούν πλέον, οι συνδρομές που καταβάλουν τα ελάχιστα κάθε φορά μέλη, σε σχέση με τα εγγεγραμμένα. 

Επίσης παρακαλούμε, όλα ανεξαιρέτως τα μέλη του Συλλόγου, να μας ενημερώσουν οπωσδήποτε, το συντομώτερο δυνατόν, για την παρούσα διεύθυνση κατοικίας τους και τα τηλέφωνά τους, είτε έχουν δηλώσει αυτά τα στοιχεία είτε όχι (καλώντας τα παραπάνω τηλέφωνα) και βοηθώντας έτσι τον Σύλλογο, για πιο σωστή ενημέρωση του μητρώου των μελών του. Τους παρακαλούμε δε όλους, από εδώ και πέρα, τις τυχόν αλλαγές στην διεύθυνση κατοικίας και στα τηλέφωνά τους, να τις δηλώνουν το συντομώτερο δυνατόν και στον Σύλλογο, στα παραπάνω τηλέφωνα, για να μπορούμε να σας ειδοποιούμε και να σας ενημερώνουμε εγκαίρως, όταν χρειάζεται. 

Ζητάμε δε την κατανόησή σας σε όλα τα παραπάνω, καθώς ο Σύλλογος δεν έχει άλλους πόρους, εκτός από την κάθε είδους συνεισφορά των μελών του και ελπίζουμε στην ανταπόκρισή σας, το συντομώτερο δυνατόν.

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου