Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου 2016

ΟΙ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΤΕΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΙΜΟΥΝ ΤΗΝ ΕΟΡΤΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΟΥΣ "ΑΓΙΟΥ ΣΥΜΕΩΝΟΣ"

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ


Πληροφορούμε τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου Μεσολογγιτών Αττικής «Ο ΑΓΙΟΣ ΣΥΜΕΩΝ», καθώς και όλους τους συμπολίτες μας, που ζούν στην Αθήνα, ότι όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, με την ευκαιρία της εορτής του προστάτη του Συλλόγου μας «Αγίου Συμεώνος», θα τελεσθεί Εσπερινός μετά Θείας Λειτουργίας και Αρτοκλασίας, ως εξής:

1) Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2016 και ώρα 18.30΄:
Ημέρα της εορτής της Υπαπαντής του Σωτήρος, θα τελεσθεί Εσπερινός με Αρτοκλασία, στον Ι.Ν. Παναγίας της Χρυσοσπηλιώτισσας (οδός Αιόλου και Ευριπίδου) όπου μετά το πέρας της λειτουργίας, θα μεταβούμε στο κέντρο «ΜΠΑΪΡΑΚΤΑΡΗΣ» στο Μοναστηράκι, για την καθιερωμένη πλέον συνάντηση των μελών μας, όπου εκτός των άλλων, θα γίνει και η κοπή της «Πρωτοχρονιάτικης» πίττας του Συλλόγου. 

2) Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2016 από 08.00΄- 09.30΄π.μ.:
Στον ίδιο Ναό, θα τελεσθεί Αρχιερατική Θεία Λειτουργία με Αρτοκλασία, λόγω της εορτής του Αγίου Συμεώνος. 

3) Παρακαλούνται δε, τα μέλη και οι φίλοι του Συλλόγου, καθώς και όλοι οι συμπολίτες μας που ζούν στην Αθήνα, να τιμήσουν με την παρουσία τους, την εορτή του προστάτη του Συλλόγου μας.

4) Επίσης, παρακαλούμε τις Μεσολογγίτισσες κυρίες, που έχουν την ευγενή καλοσύνη, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, να τηρήσουν το έθιμο της προσφοράς της πατροπαράδοτης Μεσολογγίτικης «ρεβανής» όπως συνήθως λέμε, κατά τον Εσπερινό της Τρίτης 2 Φεβρουαρίου.

Σας περιμένουμε να τιμήσετε όλοι με την παρουσία σας, την παραπάνω εκδήλωση. 

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

1 σχόλιο: